adios Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Do moderatorów. Proponuję usunąć temat tak, żeby odjąć posty nabijaczów kapeluszy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Do moderatorów. Proponuję usunąć temat tak, żeby odjąć posty nabijaczów kapeluszy :> A nigdy w zyciu!!! Taki watek!... zaluje ze mnie tu nie bylo (ponad) rok temu Ja bym chcial, ale czy moge to nie wiem... musze spytac zony ... i czy to jeszcze w ogole aktualne? Pozdro (no i watek - dzieki vip13emu po roku "odzyl"...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 a czy ja moge.... .....spytac czy vip13 ma magisterke z archeologii pisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 hehe;] nie usuwajcie tego tematu! on jest najlepszy ze wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 No ja niestety nie mogę, bo nie mam możliwości technicznych do zainstalowania neo+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 oooo jak mogłem o tym wątku zapomnieć ;-) jest znakomity, a swoją droga to ja nadal mogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 Jak wszyscy chcą to ja też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 chcesz... ale czy mozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek.sz Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 i ja i ja tez chce a nawet moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi