Skocz do zawartości

Czy Yum Potrafi Sciągnąć Gnome?

adamele

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, yum'em da sie zrobic wszystko ;) Ale najlepiej zupgraduj do finalnej wersji FC3 (niemozliwe zeby byla inna wersja Gnome).

Już mam FC3. Na stronie www.gnome.org znalazłem wersję gnome 2.8.2, co i jak wpisać do (_yum'a_ → yuma) ORT by automatycznie pobrał z tej strony nową wersję gnome?

Ale najlepiej zupgraduj do finalnej wersji FC3 (niemozliwe zeby byla inna wersja Gnome)

Wszystko jest możliwe w Linux+, ja kupiłem sobie numer z FC2 i nie zgadzała mi sie treść z zawartością płyt. np. Dostałem inną wersje dodatkowych jajek auroxa i linuxanta :D niż była opisana w numerze. Jeśli dobrze pamiętam były też inne sterowniki do ATI i Nvidia, prawdopodobnie nowsze wiec nie mam pretensji. Ale faktem jest że piszą kolejny numer na miesiąc lub 2 przed wypuszczeniem do empików a już w transporcie wkładają do środka właściwe płyty. <_<

pozdro

Już mam FC3. Na stronie www.gnome.org znalazłem wersję gnome 2.8.2, co i jak wpisać do (_yum'a_ → yuma) ORT by automatycznie pobrał z tej strony nową wersję gnome?

Na gnome.org są tylko źródła, więc yum ich nie pobierze. Dodatkowo nie są to repozytoria yuma tylko zwykły ftp.

A tak w ogóle w FC3 część pakietów pochodzi z GNOME 2.8.1 :)