adamele Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 Mam FC3 i gnome 2.7.3. Kiedy próbuję zainstalować aplikacje, niektóre żądaja gnome 2.8.0. Czy mozna użyć yuma do sciągnięcia gnome 2.8.2 ? Jak to zrobić? Co wpisać i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 Chyba masz któryś z testów FC3, a nie wersję finalną . Najłatwiej ci będzie zainstalować prawdziwe FC3, instrukcje jak to zrobić yumem są na tym forum, poszukaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamele Napisano Grudzień 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 Chyba masz któryś z testów FC3, a nie wersję finalną . Najłatwiej ci będzie zainstalować prawdziwe FC3, instrukcje jak to zrobić yumem są na tym forum, poszukaj . Mam wersję FC3 na DVD kupioną w sklepie z LInux+ więc wersja Gnome powinna być taka jak u innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 Jeśli masz "GNOME 2.7.cokolwiek", to nie może to być finalne FC3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 Hmm, yum'em da sie zrobic wszystko Ale najlepiej zupgraduj do finalnej wersji FC3 (niemozliwe zeby byla inna wersja Gnome). Opis jak to zrobic yum'em masz tu: http://www.brandonhutchinson.com/Upgrading...x_with_yum.html. P.S. Przed zadaniem pytania, zawsze sproboj sam znalezc odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamele Napisano Grudzień 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2004 Hmm, yum'em da sie zrobic wszystko Ale najlepiej zupgraduj do finalnej wersji FC3 (niemozliwe zeby byla inna wersja Gnome). Już mam FC3. Na stronie www.gnome.org znalazłem wersję gnome 2.8.2, co i jak wpisać do (_yum'a_ → yuma) ORT by automatycznie pobrał z tej strony nową wersję gnome? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Grudzień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2004 Ale najlepiej zupgraduj do finalnej wersji FC3 (niemozliwe zeby byla inna wersja Gnome) Wszystko jest możliwe w Linux+, ja kupiłem sobie numer z FC2 i nie zgadzała mi sie treść z zawartością płyt. np. Dostałem inną wersje dodatkowych jajek auroxa i linuxanta niż była opisana w numerze. Jeśli dobrze pamiętam były też inne sterowniki do ATI i Nvidia, prawdopodobnie nowsze wiec nie mam pretensji. Ale faktem jest że piszą kolejny numer na miesiąc lub 2 przed wypuszczeniem do empików a już w transporcie wkładają do środka właściwe płyty. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Już mam FC3. Na stronie www.gnome.org znalazłem wersję gnome 2.8.2, co i jak wpisać do (_yum'a_ → yuma) ORT by automatycznie pobrał z tej strony nową wersję gnome? Na gnome.org są tylko źródła, więc yum ich nie pobierze. Dodatkowo nie są to repozytoria yuma tylko zwykły ftp. A tak w ogóle w FC3 część pakietów pochodzi z GNOME 2.8.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi