NoRobot Napisano Kwiecień 10, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2021 Wczoraj jeszcze wszystko było OK, a dzisiaj brak dźwięku. Poczytałem trochę o tym, ale nadal nie wiem co się stało. $ pactl list sinks 0. odpływ Stan: SUSPENDED Nazwa: auto_null Opis: Głuche wyjście Sterownik: module-null-sink.c Określenie próbki: s16le 2 k 44100 Hz Mapa kanałów: front-left,front-right Właściciel modułu: 16 Wyciszenie: nie Poziom głośności: front-left: 65536 / 100% / 0,00 dB, front-right: 65536 / 100% / 0,00 dB balans 0,00 Głośność podstawowa: 65536 / 100% / 0,00 dB Źródło monitora: auto_null.monitor Opóźnienie: 0 us, skonfigurowano 0 us Flagi: DECIBEL_VOLUME LATENCY SET_FORMATS Właściwości: device.description = "Głuche wyjście" device.class = "abstract" device.icon_name = "audio-card" Formaty: pcm $ iecset audio on control "IEC958 Playback Default" (index -1) not found Karta dźwiękowa jest w porządku, bo uruchomiłem w trybie live PCLinuxOS i normalnie dźwięk działa. Zrobiłem reinstalację pulseaudio i znowu ten sam efekt. Zamykam temat, bo widzę, że wiecie tyle samo co ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi