MohSETH Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 Kurcze...gdzieś tu na forum było cos na temat jak zainstalować te właśnie w/w czcionki...ale przejżałem każdy post i niestety nie znalazłem...może mógłby mi ktoś pomóc? POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...c=2705&hl=arial Ostatni post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 Polecam sposób z tej strony. Trzeba trochę pokombinować, ale się opłaca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 Można też w swoim katalogu domowym utworzyć /.fonts i skopiować do niego co się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi