andriusza1 Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Witam czy moze mi ktos pomoc, zainstalowalem fedorke 3 i domyslnie mam kde no i nie wiem dlaczego ale za diabla nie moge zrobc zeby KDE bylo po Polsku mam domyslnie po Angielsku i nie moge dodac innego jezyka w centum sterowania i country/region & language jest opcja dodaj nowy jezyk ale tylko jest tam angielski i nie moge dodac innego. Prosze o pomoc, pozdrawiam i wszystkim zycze Szczesliwego Nowego Roku 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 A kde-i18n-Polish zainstalowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Nie wiem czy o to chodzi ale kiedys przy instalacji fedorki 1 nie wybralem jezyka polskiego i po instalacji wszytsko mialem po angielsku. Chyba ze w Fc3 tak nie ma. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Jak nie wiesz to zrób tak # yum install kde-i18n-Polish Jak się zainstaluje, to wtedy próbuj zminić język. Jeżeli by nic się nie zainstralowało to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2005 moze masz zainstalowane ale wybrales instalacje pl i eng i jako domyslny jest eng Kompiluje kde wiec niestety nie powiem ci dokladnie ale kde spolszczyc bardzo fatwa sprawa: W ustawieniach jest kreator ustawien okin czy cos tak, ten sam co zmieniasz jak ma wygladac i zmieniasz ustawienia myszki na windowska, kde czy macintosha tam i to jest zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi