fraktal15 Napisano Marzec 3, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2022 Jak mogę sprawdzić repozytoria i usunąć jedno z nich. Mam informację, że mam dwa razy dodane repozytorium flathuba, które lepiej pozostawić i jak usunąć to drugie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal15 Napisano Marzec 3, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2022 Już wiem, dzięki. Dla pokoleń: https://fostips.com/remove-flatpak-repositories-linux/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 3, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2022 Nawet nie wiedziałem, że można dodać repozytoria dla wszystkich użytkowników jednocześnie. Jakoś domyślnie zawsze używam swojego użytkownika do instalowania aplikacji. Niby siedzą w katalogu domowym, czego generalnie nie lubię, ale z drugiej strony są delikatnie skonteneryzowane, więc obleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal15 Napisano Marzec 4, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2022 ja też nie wiedziałem i dlatego mnie to zaskoczyło. Domyślnie używam również swojego użytkownika, a tutaj coś mnie zaskoczyło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi