Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Szukam gier symulatorów lotu samolotem pod linux... i czy takie gry istnieją...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 o tak! istnieją i są bardzo dobre: Ja polecam ten symulator lotów - wpasiony: http://www.flightgear.org/ dużomodeli samolotów, które różnia się parametrami (i czuć te różnice), mnóstwo lotnisk i przyzwoita graika, nawet dźwięk nie najgorszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 o tak! istnieją i są bardzo dobre: Ja polecam ten symulator lotów - wpasiony: http://www.flightgear.org/ dużomodeli samolotów, które różnia się parametrami (i czuć te różnice), mnóstwo lotnisk i przyzwoita graika, nawet dźwięk nie najgorszy... Witaj Dzięki za link (_napewno_ → na pewno) ORT ściągne tylko u kolegi bo to ponad 90MB i czy paczka do FC2 (_pujdzie_ → pójdzie) ORT na 3? ? I czy da sie sterować klawiaturo, bo w niektórych grach się nie da tylko joyem... :-( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 paczka z fc2 powinna dzialac na fc3 tak mozna sterowa albo joystickiem albo myszka i klawiatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Aha no to fajnie tylko na tej stronei nie mogłem się doczytać o wymaganiach (_pujdzie_ → pójdzie) ORT mi ta gra na moim sprzęcie: Intel Celeron 850Mhz 256MB Ram GeForce 2 MX 200 64MB DDR Maxtor 40GB ------------------DODANE----------------------- [matrix@localhost ~]$ fgfs Base package check failed ... Found version [none] at: /usr/share/FlightGear Please upgrade to version: 0.9.6 [matrix@localhost ~]$ Zainstalował chcę odaplić gre a tu mi wywala błąd czy trzeba jakoś paczke jeszcze zainstalować...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Matrix mam jakieś takie dziwne wrażenie, że albo nabijasz sobie posty (45 w 3 dni), albo jesteś leniem i Ci się nie chce czytać. Na wspomnianej stronie jest jak wół link w menu, który kieruje do wymagań sprzętowych flightgear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Matrix mam jakieś takie dziwne wrażenie, że albo nabijasz sobie posty (45 w 3 dni), albo jesteś leniem i Ci się nie chce czytać. Na wspomnianej stronie jest jak wół link w menu, który kieruje do wymagań sprzętowych flightgear Napisałem że nie mogę się doczytać nie zna angeilskiego uczę się go. A te 45 postów no to co wiem to pomagam innym a nie z problemami moimi... :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 Napisałem że nie mogę się doczytać nie zna angeilskiego uczę się go. A te 45 postów no to co wiem to pomagam innym a nie z problemami moimi... :/ Pozdrawiam Posty to posty są wliczne wszystkie. Ja awansowałem kiedyś na młodszego (_urzytkownika_ → użytkownika) ORT na samych pytaniach. Moszesz 100 razy o coś spytać i se ponabijasz o ile nikt cię stąd nie wywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi