tikrak2021 Napisano Sierpień 31, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2022 Witam posiadam słuchawki JVC HA-S31BT i gdy chce z kimś porozmawiać np na discordzie to ja rozmówcy nie słyszę a on mnie i strasznie trzeszczy dźwięk muzyki np na YT jest w porządku próbowałem różnych ustawień kodeków ale nic. Posiadam laptopa i próbowałem mikrofon z głośników łapka a dźwięk ze słuchawek nic. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Sierpień 31, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2022 Skoro problem jest tylko z Discordem to trzeba się przyjrzeć Discordowym ustawieniom dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creator Napisano Sierpień 31, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2022 Discord'a używasz z flatpak'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikrak2021 Napisano Wrzesień 1, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2022 Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikrak2021 Napisano Wrzesień 1, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2022 23 godziny temu, tomcio napisał: Skoro problem jest tylko z Discordem to trzeba się przyjrzeć Discordowym ustawieniom dźwięku. Ale ja podałem przykład tak wszędzie jest a ustawienia z discorda nic nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Wrzesień 1, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2022 Cóż, podałeś tylko jeden przykład nie wspominając ani słowem, że w innych miejscach też są problemy. Brak przecinków też nie ułatwia zrozumienia wypowiedzi. Łatwo zrozumieć opacznie. Ale mniejsza o to, nie ma sensu się o to wykłócać, skoro już się wyjaśniło Z jakiej wersji Fedory korzystasz? Korzystasz z pipewire czy pulseaudio (sprawdź poleceniem pactl info)? Jeśli z pulseaudio to polecam przejść na pipewire – wprowadza znaczne usprawnienia jeśli chodzi o sprzęt na bluetooth. Z tego co kojarzę Fedora od wersji 35 w górę domyślnie korzysta właśnie z pipewire. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi