mpyzia Napisano Marzec 18 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18 Proszę o pomoc w zainstalowaniu aplikacji Podpis GOV, jak to zrobić, jakaś instrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Marzec 19 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19 Według instrukcji po prostu logujesz się do portalu i system podsunie ci pod nos aplikację do pobrania, zapewne zaproponuje ci plik rpm. Potem albo instalujesz toto dwuklikiem, albo w konsoli sudo rpm -i <plik>. A potem to nie wiem, nigdy nie korzystałem, ale jest instrukcja https://pz.gov.pl/Aplikacja_Podpis_GOV_-_Instrukcja_uzytkownika.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpyzia Napisano Marzec 20 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20 no właśnie problem polega na tym, że to jest plik .tar.gz a w ten sposób nigdy niczego nie instalowałem, z rpm nie byłoby problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Marzec 21 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21 tar.gz to nic innego jak zwykłe archiwum. Rozpakuj je. W środku powinno być jakieś readme z instrukcjami lub skrypt instalacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi