Verner Crona Posted March 27, 2024 Report Share Posted March 27, 2024 Cześć, Ostatnio mam problem podczas gry w Genshin Impact na moim komputerze. Po kilku minutach gry gra zaczyna się zawieszać, a czasami także zawiesza. Nie wiem, w czym może być problem. Czy ktoś może mi podać jakieś rozwiązania, aby to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verner Crona Posted March 28, 2024 Author Report Share Posted March 28, 2024 Ponieważ nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, przeszukałem Google i natknąłem się na ten artykuł. Stamtąd zastosowałem kilka przydatnych metod. Najpierw zaktualizowałem sterownik karty graficznej i wyłączyłem optymalizację pełnoekranową. W takim razie najważniejszą rzeczą, która pomogła rozwiązać problem, była instalacja pakietów redystrybucyjnych Visual C++. W końcu ponownie zainstalowałem grę i po prawidłowym wykonaniu tych zadań grałem w grę przez godzinę i nie miałem już żadnych problemów podczas grania. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts