Toni Napisano wczoraj o 08:17 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 08:17 Chrome ciągle się zawiesza. Z czego może to wynikać? Próbowałem instalować Chroma z flatpaka z rpm i obie wersje się zawieszają. Mam tak od początku użytkowania nowego komputera. Na Windows 11 dla którego specjalnie kupiłem nowy sprzęt wszystko działa dobrze ale na Fedorze Chrome cały czas się zawiesza. Mam obawy czy to nie przez pamięć RAM która nie jest oficjalnie wspierana przez AMD. Tzn podobno wszyscy instalują z procesorami AMD AM5 pamięci 6000 Mhz, nawet AMD na potrzeby testów rozsyła kości 6000 Mhz. Na forach radzono mi brać 6000Mhz ale jak popatrzy się w specyfikacje to procesor mój wspiera jedynie pamięć 5200 Mhz. Okazało się jednak że i tak używam tych kości jako 4800 Mhz gdyż inaczej za wolno uruchamia się komputer. Czy da się jakoś wykluczyć źródło problemów w hardwarze? Czy mógłby mi ktoś pomóc zdiagnozować czemu Chrome mi się wysypuje? Da się jakoś sprawdzić czy u innych występuje podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi