nspk Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Jak wylaczyc to upeirdliwe narzedzie?? Gdy wybieram aby nie pojawialao sie na zakladce to po ponownym zalogowaniu znowu sie wlacza....Uzywam synaptica wiec to mi kompltenie nie jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Prawy klawisz -> konfiguracja -> naprzód -> usuń z panelu. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nspk Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Wlasnie o tym pisalem ze to nie dziala:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 To po prostu odinstaluj, a jak nie chcesz, to wyłącz w usługach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 żeby pozbyć się tego definitywnie to najlepiej rpm -e up2date wypisze Ci zależności, najpierw je wykasuj też rpm -e W ten sam sposób możesz usunąć YUMa Ja korzystam tylko i wyłącznie z apta i synaptica i mi wystarcza PS. Skorzystam z okazji i poprosze o pomoc w tym wątku,które też dotyczy instalacji z repozytoriów -> tutaj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi