Fatal@Error Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 You have been kicked via punkbuster (for 0 minutes)... RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges (_niewiem_ → nie wiem) ORT co jest kurde jakies porady pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Kicked, czyli że ktoś (dokładniej punkbuster) Cię wykopał z serwera (bo to chodzi o Call of Duty?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Styczeń 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 Angielski to ja znam i bardzo dobrze rozumie ocochazi tylko dlaczego taki błąd zaistnial, z moim PB wszystko wydaje sie byc git i dlaczego taki ... RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges... z innymi dawałem rady, trza cos było powylanczac i powłanczac i było git co tym razem wie ktos jak to przeskoczyc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ysio Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 a mozesz podac jakies howto wlaczc COD pod Linux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c(())x? is r(())x! Napisano Wrzesień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2006 mam ten sam problem! o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Wrzesień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2006 mam ten sam problem! o co chodzi? Zacytuje usera brodemoja rada, nie odkopuj, bo smierdzi trupem Czytaj daty tematów a poza nie wiadomo czy odnosisz sie do tego co napisal ysio czy do tego co napisal Fatal@Error.. Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi