beatl68 Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Zwracam się z prośbą o opinię na temat mojej instalacji urządzenia wielofunkcyjnego. Było tak. Nie mogąc poradzić sobie z instalacją sterowników do psc 1315 spróbowałem zainstalować sterwonik dostarczone z Fedorą3. Są to sterowniki do psc 1300 . Drukaraka drukuje, ale mam obawy czy czary mary ze sterownikami nie skrócą jej żywota. I co ważne jak uruchomić pozostałe pod urządzenia czyli skaner i kopiarkę. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Witam jak wejdziesz tu to masz drivery dla pcs 1315 i instrukcje krok po kroku tez z niej korzystalem http://hpinkjet.sourceforge.net/install.php Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Styczeń 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 Wielki dzięki za podpowiedź! Jeszcze proszę o podpowiedź w uzytkowaniu skanera i xero! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 skanera uzywasz wydajac polecenie xsane ewentualnie xsane-gimp jesli chcesz aby skan (_odrazu_ → od razu) ORT trafial do obrobki w gimpie Co do Xero to dziala bez kompa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi