xclone Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Witam. Czy jest gdzies dobrze zrobiony rpm tomcat'a pod FC3 ? Bylbym wdzieczny za wskazanie kierunku. -- Pozdr. Artur S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 (edytowane) Paczek można szukać np. na http://rpm.pbone.net/. Edytowane Luty 7, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Najlepsze paczki są na http://www.wszystko.tk/ no nie moge, sarkazm to podstawa życia hehe, to lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Już zmieniłem, bo to było jednak trochę zbyt chamskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xclone Napisano Luty 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 Już zmieniłem, bo to było jednak trochę zbyt chamskie faktycznie - bylo ... chyba sie nie zrozumielismy, <mode zlosliwy /on> albo za rzadko google uzywasz ... i stron, ktore podales <mode zlosliwy /off> potrzebuje paczke do FC3, nie do RH3, FC2 czy innych ... gdybym nie sprawdzil - nie pytalbym ... na moje - nie znalazlem paczki tomcat dla FC3, bo nie zostala oficjalnie zrobiona - moze jednak ktos taka paczke sobie robil i gdzies ja upublicznil ... :/ nie bardzo usmiecha mi sie grzebanie w konfigu i instalowanie, bo nie znam tomcata "od podszewki" i nie recze sam sobie za to, jak to bedzie zakompilowane ... no .. jest jeszcze jedno "chyba, ze": ... chyba, ze ktos wie, ze paczka dla np. RH3 bedzie dzialac na FC3 ja takiej informacji nie znalazlem ... btw. ja szukanie paczek rozpoczynam od rpmfind.net, widze jednak, ze na pbone znalazlo wiecej - dzieki (na przyszlosc)! -- Pozdr. Artur S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi