remek Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Tez chce sciagnac to na FC2, albo cedega? Jakie sa gry na FC2 podobne do Europa Universalis II, Ciwilizacja II i III a nawet do Heart of Irons II? Czy ktos mi doradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Europa Uniwersal pójdzie ci na wine, cedega, winex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek Napisano Luty 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2005 Ave Aurox Czy pogram w gry na Aurox podobne do Europa Universalis II, Ciwilizacja II i III? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2005 Czy pogram w gry na Aurox podobne do Europa Universalis II, Ciwilizacja II i III? Aurox nie ma nic do rzeczy wpisz w google wine i pierwsze co ci znajdzie to emulator windowsa. Najlepiej odpalać cedegą - było na forum. Obejrzyj listę obsługiwanych gier na cededze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek Napisano Marzec 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2005 Jak gry i cedege zainstalowac? Mam problem: #rpm -i cedega.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bielik Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Już tak apropos tej Civilizacji, ściągłem sobie nadawno Civilization Call To Power dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT, zaoinstalowałem sobie ale jedynym komunikatem jaki otrzymuje przy próbie uruchomienia jest bash-3.00$ ./civctp Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed) Unicestwiony Tak wiec z takim informacjami udałem sie na google, ale jedyne co tam znalazłem to aby sprawdzić czy jakaś muzyka mi nie laci, tak wiec po tym powyłanczałem wszytsko co mogło jakiś dźwięk wydać, i dalej to samo. Tak wiec mam pytanie czy ktos ma pomysł, jak to uruchomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczak Napisano Kwiecień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2005 Jezeli nie graliście w nową Freeciv w wersji 2.0.0 (co prawda jeszcze beta) to polecam. Zasadami jest bliźniaczo podobna do Civilization 2, posiada duzo rodzajów jednostek, rozbudowaną dyplomację, a także granice państw Nawet można ustawić wyświetlanie mapy w hex'ach. Ilość graczy, jacy mogą grać na raz to (o ile dobrze pamietam) 30, więc na mapie "Europa" jest naprawde wesoło . Jedyny minus (przynajmniej u mnie) to w poźniejszym okresie gry, kiedy bardziej rozwinięte państwa posiadają dużą liczbę jednostek, długi czas oczekiwania na następną turę. Niemniej można się od niej uzależnić. Nie próbowałem jeszcze opcji gry przez sieć, ale myślę, że to kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi