marcin118 Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 sory wiem ze temat oklepany na maksa ale chce sie tylko dowiedziec czy komu kolwiek udalo sie uruchomic net24 (nie mylic z neostrada) na linuksie ??? obojetnie jakie distro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santa Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 a sprawdzales tego linka ktorego Ci podeslalem na maila? ja narazie odpuscilem sciagam susla i vidalinuxa i zobacze czy cos sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Luty 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 ostatnio probowalem na slackwarze instalowac i tez lipa:/ tego linka sprawdzalem i tez sie nie da ciekawe czy jest choc jedna osoba ktora odpalila to na thomsonie i linuksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 I znowu będę marudził , że tylko router jest idealny dla siecii. Mam też NET 24 i modem z widny kopnąłem do konta. Idealnie sprawdza się u mnie Pentagram Cerberus. Pracuje zarówno dla NEO jak i NEt24. Możesz konfigurować bądż na WINDZIE poprzez dołączony program - wystarczy tylko wybrać NEt24 i wpisac swoje ustawienia, lub po zalogowaniu na panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santa Napisano Luty 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2005 tylko switch tu chodzi o tzw. honor nie mozna pozwolic aby system byl twardszy od nas, skoro innym sie udalo to dlaczego nie ma sie nam udac; moze po pol rocznych walkach zdecyduje sie na rooter; ostatnio mam bardzo malo czasu na walke z linuxem, ale mam zamiar powalczyc wg opisu ze strony http://pomoc.x.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Jaki tam honor??? Zwyczajnie - modemy wyprodukowano pod WINDY i tyle. Nie ma to nic wspólnego z utratą honoru, kiedy zastosujesz rozwiązanie skierowane dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT, czyli połączysz się przez router. Bezpieczniej to, gdyż router bierze na siebie ewentualny pierwszy atak i wygodniej. A jak przypadkowo pojawi się w Twoim domu więcej niż jeden komp, to masz przyszłe dodatkowe wydatki z głowy. Czy naprawde uważasz, że to przyjemność nie przespać wielu nocy z powodu zastanawiania się jak podłączyć modem na NET24. To bez sensu. Ale walcz bracie, walcz Tylko uważajj, aby w tym samym czasie koledzy nie zajęli sie Twoją wybranka serca kiedy będziesz umierał za windowsowy modem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Kwiecień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 Jeżeli jesteście użytkownikiami Net24 (Netia) to rozwiązanie zaprezentowane w post (Post: 16.04.2005 - 09:39) jest naprawdę dobre: Forum Fedora.pl -> FEDORA CORE LINUX -> Sprzęt - konfiguracja i instalacja, sterowniki POST: Net24 Z Netii I Fc3 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=4812 Wykorzystuje ono moduł: speedtch oraz jest "analogiczne" do rozwiązania zaprezentowanego przezemnie na www.fedora.pl: Instrukcja: Instalacja modemu Thompson Speedtouch na USB (Fedora Core 3: kernel 2.6.10) http://www.fedora.pl/site/index.php?option...id=98&Itemid=34 Pozdrawiam Błażej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Kwiecień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2005 Witam Przeczytaj http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=4812 tam masz gotowe rozwiązanie. Wiem najlepiej bo właśnie mam podłączony Net24 netii i i piszę z FC3. Podziękowania dla Błażeja za pomoc. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi