andriusza1 Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 Witam, czy moze mi ktos powiedziec jak sprawdzic nazwe plyty? Chodzi mi o to ze np. przy nagrywaniu moge nazwac plyte np moim nazwiskiem, ale jak to pozniej odczytac? W windowsie bylo to tak ze gdy sie wlozylo plyte to pojawiala sie nazwa tej plyty tak gdzie dyski w miejsu cdrom, a w linuksie? Jest taka mozliwosc? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 A jakiego programu używasz do nagrywania? Chodzi Ci o etykietę płyty czy o coś innego? Ja używam k3b i tam można to zmienić po utworzeniu nowego projektu i kliknięciu na nazwę - domyślnie jest chyba "NEW" czy "K3b new project" Mogę coś zmyślać bo nie siedzę teraz przy linuksie W innych programach trzeba przy nagrywaniu podać po prostu odpowiednią opcję, czyli "man <program którym nagrywasz>". No chyba, że chodzi o coś innego... Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 Chodzi mi o to ze np. przy nagrywaniu moge nazwac plyte np moim nazwiskiem, ale jak to pozniej odczytac? No ja normalnie wkładam płyte, montuje ją i na pulpicie pojawia się ikona cdka z nazwą płyty O to Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 No dokladnie o to mi chodzi, ale tak jest w Gnome a w KDE jak to sie robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi