patpi Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 NewsFlash z dnia 19 lutego 2005 (sobota): "Zapraszamy na forum. To dzięki Wam jesteśmy najlepsi merytorycznie. Już wkrótce konta pocztowe w domenie fedora.pl!" Czy ktorys z moderatorow moze uchylic rabka tajemnicy i powiedziec cos wiecej o tym ? Na jakiej zasadzie beda rozdawane, i kto jest sponsorem Sadze ze nie tylko ja byłbym tym zainteresowny PS: Shoutbox z dzisiaj : Raven -- oooh, dzię-ku-je-my!!! (to odnośnie NewsFlasha wink.gif) vip13 -- no ja bym wolal alias w domence fedora.pl ale konto moze byc ;] Raven -- a jak będą płatne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Czy ktorys z moderatorow moze uchylic rabka tajemnicy i powiedziec cos wiecej o tym ? Ja nic o tym nie wiem Trzeba się pytać raczej Adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Ja miałem na myśli tą pochwałę . Właśnie przeczytałem najnowszego Entera i zastanawiam się, czy nie ma to czegoś wspólnego z "reklamą" w artykule o dokumentacji Linuksa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 No miejmy nadzieje ze nie beda platne. Mogly by byc np. tylko dla uzytkownikow forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 No miejmy nadzieje ze nie beda platne. Mogly by byc np. tylko dla uzytkownikow forum wink.gif Forum dystrybucji która kładzie nacisk na rozwój darmowego oprogramowanie raczej czegoś takiego nie zrobi Sadze ze nie tylko ja byłbym tym zainteresowny Na razie mam poczte na googlach. 1 gb he he. Ale nazwa podoba mi się i pomysł również. Mogly by byc np. tylko dla uzytkownikow forum wink.gif Hmm, rzeczywiście było była by lipa że koleś fan windowsa anty linuksiarz ma konto pocztowe z końcówką fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Na razie mam poczte na googlach. 1 gb he he. Ale nazwa podoba mi się i pomysł również. Mam nadzieje, że to będą aliasy Bo zmiana konta by mi się nie widziała, w zbyt wielu miejscach mam obecnego @ A pomysł świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 tez wolal bym aliasy bo nie dawno zmienilem konto na gmail i tam mi sie podoba ;];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 (edytowane) Ave! ja również wolałbym alias... konto mam akurat w simplusie. jestem bardzo zadowolony ale nazwa.... 10 liter między @ a .pl mnie nie bawi... chociarz fedora dla kogoś kto ma krótką pamięć... w każdym bądź razie pomysł jest bardzo fajny EDIT. albo z przekierowaniem poczta Pozdrawiam! San Edytowane Luty 20, 2005 przez San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 Niektóre konta pocztowe pozwalają na odbieranie poczty z innych skrzynek - to moze być rozwiązanie chociaż osobiście wolałbym aliasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 Aliasy by zaoszczędziły koszty . Mogło by być i to i to. I tak (_wogle_ → w ogóle) ORT to narazie gadanie o niczym bo nawet gajownik o niczym nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 A może tylko twierdzi, że nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Witam!!! Pomysł całkiem ciekawy, ale te aliasy to też nie głupie:) Chociaż mi to wszystko jedno, dodam sobie najwyżej kolejne konto do thunderbirda no i po wszystkim:) Jedno w tą czy w tamtą nie ma różnicy !!! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 A może tylko twierdzi, że nie wie Bo nie wiem Mariusz też nic nie wie na ten temat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 No to wybaczamy narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 No aliasy byłyby spoko. W takim razie kto napisał tego NewsFlasha ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi