tidnab Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 CZy u was tez przy wyswietlaniu np jakiejs prezentacji we flashu czy czegokolwiek we flashu w mozilli pojawia sie czarna krawedz od gornej i lewej strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 CZy u was tez przy wyswietlaniu np jakiejs prezentacji we flashu czy czegokolwiek we flashu w mozilli pojawia sie czarna krawedz od gornej i lewej strony ? U mnie - NIE Ale mam inny problem - wszelkim animacją flash daleko do płynności tym z windy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 Tak mam czarna ramke gora i lewa strona ,(_niewiem_ → nie wiem) ORT jak to zlikwidowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 Ale mam inny problem - wszelkim animacją flash daleko do płynności tym z windy ... Także mam problem z flashem - trochę podobny do twojego, ale jednak inny : płynność może jest i ok, ale wszystko dzieje się jakby w zwolnionym tempie ( Tylko nie mówcie, że maszyna za słaba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 Ale mam inny problem - wszelkim animacją flash daleko do płynności tym z windy ... Także mam problem z flashem - trochę podobny do twojego, ale jednak inny : płynność może jest i ok, ale wszystko dzieje się jakby w zwolnionym tempie ( Tylko nie mówcie, że maszyna za słaba ) myśle że mówimy o tym samym np. tu --> http://www.bennetts.co.uk/play/index.htm?i=8 na windzie wszysko bez problemu :/ a u mnie .... lekuchne opóźnienia ... PS (tyle już kombinowałem - ale za nic nie wiem jak to wyeliminować ....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 myśle że mówimy o tym samym np. tu --> http://www.bennetts.co.uk/play/index.htm?i=8 na windzie wszysko bez problemu :/ a u mnie .... lekuchne opóźnienia ... PS (tyle już kombinowałem - ale za nic nie wiem jak to wyeliminować ....) Faktycznie - przy tym wygląda jakby trochę przerywało :? Długo szukałem rozwiązania, jednak nic nie znalazłem i dałem sobie spokój. Zauważyłem tylko, że efekt zwolnienia/przerywania powieksza się, jeżeli jest uruchomionych kilka mozilli. Najlepsze jest przy różnych gierkach/quizach - ma się więcej czasu ( inaczej mówiąc czas płynie wolniej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 [...] Długo szukałem rozwiązania, jednak nic nie znalazłem i dałem sobie spokój. Zauważyłem tylko, że efekt zwolnienia/przerywania powieksza się, jeżeli jest uruchomionych kilka mozilli. Najlepsze jest przy różnych gierkach/quizach - ma się więcej czasu ( inaczej mówiąc czas płynie wolniej ) mnie to jednak bardzo irytuje ... czasem włącze na xp (:shock) (w pracy oczywiście ) jakiegoś flasha i (w tym przypadku) motocyklista - ożywa ,,,, może ktoś kiedyś jednak znajdzie kiedyś jakieś rozwiązanie (przyczynę) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 może ktoś kiedyś jednak znajdzie kiedyś jakieś rozwiązanie (przyczynę) ... Mam nadzieję, bo szczerze mówiąc też mnie to irytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2004 U mnie też troszki zacina, ale nie mam pasków na krawędziach ekrany. Sprawdzie czy wam ta stronka zacina: www.miniclip.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2004 U mnie też troszki zacina, ale nie mam pasków na krawędziach ekrany. Sprawdzie czy wam ta stronka zacina: www.miniclip.com Zacina, zacina i to bardzo Wielu rzeczy z tej strony nie dało się też uruchomić - np. Fowl Words 2. A jak u Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2004 Niektórych się nie da uruchomić ,bo są w shockwave player. Niestety nie ma wersji shockwave na linuksa. Da się go odpalić za pomocą CrossOver Plugin 2.x ,ale wydajność jest dobijająca(można powiedzieć, równa zeru ) Powinni napisać jakieś nowe wtyczki i do Macromedia i Shockwave Playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Kwiecień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2004 U mnie minimalnie zwalnia. Moze to kwestia instalacji plugina. Ja instalowalem za pomoca tego pakietu http://rpms.mandrakeclub.com/rpms/Mandrake....79-2.i386.html Natomiast mam czarna krawedz na niektorych np flashowych banerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Kwiecień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2004 Sorki podalem zly link tutaj jest pakiet z pluginem flasha - jest nawet wersja dla fedory http://macromedia.rediris.es/site_ri.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Kwiecień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2004 teraz mam tak samo - nie wiem czy dlatego, że wcześniej nie zwróciłem na to uwagi - czy też to dlatego że wypróbowałem Twojego flasha w rpm`ach 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2004 teraz mam tak samo - nie wiem czy dlatego, że wcześniej nie zwróciłem na to uwagi - czy też to dlatego że wypróbowałem Twojego flasha w rpm`ach 8) A poprawiła Ci się prędkość działania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi