Niemcu.MD Napisano Marzec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2005 Pojawił mi się problem z TleenX'em. Zainstalowałem go z pakietów i wszytko grało póki nie zainstalowałem PSI. jakieś biblioteki dla psi instalowałem chyba apt'em, a ten wywalił tleenx'a. Teraz przy próbie instalacji informuje mnie, że wymaga biblioteki gtk+2. Tę znalazłem przez RPM Search, ale tylko dla PLD, Conectivy i MDK. Mogę któryś z nich zainstalować? Będzie to działać? Który? [EDIT] ::04-03-2005 h15:53 Słychajcie, może to i łupie pytanie, ale czy gtk-2 i gtk+2 to nie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2005 (edytowane) Słychajcie, może to i łupie pytanie, ale czy gtk-2 i gtk+2 to nie to samo? Tak, to to samo. Co do problemów, to gtk jest standardowo instalowany w systemie, jeśli coś się pluje o zależności, to pewnie chce gtk-devel. Edytowane Marzec 5, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2005 to pewnie chce gtk-devel albo inszego gtk-debuginfo. Pakiety debuginfo służą tylko do debugowania aplikacji, więc zwykłemu użytkownikowi one nie są potrzebne do szczęścia Z tego co mi wiadomo, to raczej żadna aplikacja ich nie wymaga (bo i po co). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Pakiety debuginfo służą tylko do debugowania aplikacji, więc zwykłemu użytkownikowi one nie są potrzebne do szczęścia Z tego co mi wiadomo, to raczej żadna aplikacja ich nie wymaga (bo i po co). No tak, masz rację, jak zawsze zresztą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi