ecik Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Dlaczego w KDE nie działają wygaszacze. Można je obejżeć w trybie testów ale potem wyświetla sie tylko czarny ekran, w czym tkwi błąd ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Ja też mam ten problem od kąd przesiadłem się na FC3 z FC2. W moim przypadku problem mało dokuczliwy bo i tak nie używam na codzień wygaszaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 bo to jest bug ale dzialaja wygaszacze jesli ustawisz losowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Marzec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 U mnie na losowym dalej czarny ekran. Dziwne że ten problem pojawia się nie pierwszy raz a nie ma żadnych postów jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 też chcialem ustawić fajny wygaszacz, i mnie to zdziwiło więc poszukałem na: http://www.fedoranews.org/ podają tam kilka sposobów rozwiązania tego problemu (niekoniecznie do końca skutecznych, ale można popróbować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik Napisano Marzec 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2005 Jakimś cudem dzisiaj zadziałały u mnie wygaszacze (nawet open GL) ale tylko w trybie losowym - to i tak duży + Szkoda że nie mogę sobie wybrać ulubionego wygaszacza z listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2005 Ciekawe. Wcześniej nietestowałem. Mi działały tylko wygaszacze GL. Tak więc wywaliłem głupią paczkę z wygaszaczami . Parę MB wolnych zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi