Skocz do zawartości

Kadu - Błąd

neko

Rekomendowane odpowiedzi

po kilku dniach ciągłej pracy programu KADU... wyskakuje mi taki błąd: "skrzynka odbiorcza kontaktu jest pełna. Wiadomość nie zostanie dostarczona".

Czemu się tak dzieje ? co z tym KADU, jakiś mułowaty jest

jak rozwiązać problem, żeby się w przyszłości nie powtarzał ?

//OK już rozwiązałem problem....

powodem są serwery gg które na święta się "lekko" przeciążone :P

po kilku dniach ciągłej pracy programu KADU... wyskakuje mi taki błąd: "skrzynka odbiorcza kontaktu jest pełna. Wiadomość nie zostanie dostarczona"

A nie używasz przypadkiem modułu Spy? Take rzeczy mogą się dziać gdy ktoś z Twoich znajomych ma komunikator niezgodny w 100% z protokołem GG (np. Tlen). Wtedy zapychasz mu skrzynkę pustymi wiadomościami.

http://www.jabberpl.org/Witamy

Jedyny, słuszny komunikator..

Wiem, wiem gg jest popularne, ale jednak trzeba propagować jabbera :)

Zgadzam się. W jabberze siła :) Co prawda do jabbera w 100% przekonałem się wczoraj, ale już widzę ten protokół IM w samych superlatywach :) Polecam. A co do klienta to najlepszy jest PSI, czyli moje ulubione widełki...

Ja tradycyjnie, nie będę zaczynał nowego tematu, tylko się podczepie. Może ktoś mi podać w konfiguracji Kadu w dźwiękach prawidłową ścieżkę. Mam xmms i real pleyera i chciałbym, żeby któryś mi pipczył, jak ktoś do mnie zagada. Szukałem na forum i nie znalazłem (albo nie umiałem szukać).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...