neko Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 po kilku dniach ciągłej pracy programu KADU... wyskakuje mi taki błąd: "skrzynka odbiorcza kontaktu jest pełna. Wiadomość nie zostanie dostarczona". Czemu się tak dzieje ? co z tym KADU, jakiś mułowaty jest jak rozwiązać problem, żeby się w przyszłości nie powtarzał ? //OK już rozwiązałem problem.... powodem są serwery gg które na święta się "lekko" przeciążone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 po kilku dniach ciągłej pracy programu KADU... wyskakuje mi taki błąd: "skrzynka odbiorcza kontaktu jest pełna. Wiadomość nie zostanie dostarczona" A nie używasz przypadkiem modułu Spy? Take rzeczy mogą się dziać gdy ktoś z Twoich znajomych ma komunikator niezgodny w 100% z protokołem GG (np. Tlen). Wtedy zapychasz mu skrzynkę pustymi wiadomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 http://www.jabberpl.org/Witamy Jedyny, słuszny komunikator.. Wiem, wiem gg jest popularne, ale jednak trzeba propagować jabbera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 http://www.jabberpl.org/Witamy Jedyny, słuszny komunikator.. Wiem, wiem gg jest popularne, ale jednak trzeba propagować jabbera Zgadzam się. W jabberze siła Co prawda do jabbera w 100% przekonałem się wczoraj, ale już widzę ten protokół IM w samych superlatywach Polecam. A co do klienta to najlepszy jest PSI, czyli moje ulubione widełki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2005 Ja tradycyjnie, nie będę zaczynał nowego tematu, tylko się podczepie. Może ktoś mi podać w konfiguracji Kadu w dźwiękach prawidłową ścieżkę. Mam xmms i real pleyera i chciałbym, żeby któryś mi pipczył, jak ktoś do mnie zagada. Szukałem na forum i nie znalazłem (albo nie umiałem szukać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2005 Mam xmms i real pleyera i chciałbym, żeby któryś mi pipczył, jak ktoś do mnie zagada. Szukałem na forum i nie znalazłem (albo nie umiałem szukać). Poprostu wpisz play Jednak były problemy z odtwarzaniem z kilku źródeł dźwięku naraz więc zobacz Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi