marc26 Napisano Kwiecień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 Plisss... Jak mam uruchomić QT-Desinger w FC3 ?? W Mandrake dodaje się sam do menu i śmiga.... A w FC3 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 Jak mam uruchomić QT-Desinger w FC3 ?? W Mandrake dodaje się sam do menu i śmiga.... Jeśli wgrasz paczkę qt-designer to też doda się do menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc26 Napisano Kwiecień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Ale jak ją wgrać?? Nowicjusz jestem w tej dziedzinie, wiec się pytam?? Gdzie ją znależć i jak wgrać. ?? Zawsze męczyłem "w"winde ,ale czas coś zmienić... Więc pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 apt-get install qt-designer ? http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedora...installsoftware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Mi po skompilowaniu QT wystarczyło wpisać designer bodajrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc26 Napisano Kwiecień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 OK. Już uruchomilem QT .. z problemami ale się udało. Lecz jest nastepny problem... Potrzebuje jakiegos plugina for editing C++ Jak go dodać i jak się nazywa. Nie da się edytować samego kodu.. HM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Kwiecień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2005 jak już mowa o qt to mam pytanko..... zna ktoś z Was jakiś dobry tutorial najlepiej po polsku.... jakieś przykłady itd ? i jeszcze jedno jak się zrobi program w qt-designer to potem trzeba qmake dać a potem make.... ale przy make wywala mi pełno błędów w stylu undeclared (first use this function)...co moge z tym fantem zrobić ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2005 ale przy make wywala mi pełno błędów w stylu undeclared (first use this function)...co moge z tym fantem zrobić ? ...ano możesz dołączyć odpowiedni header, jaki konkretnie nie powiem, nie wrzuciłeś błędów... zna ktoś z Was jakiś dobry tutorial najlepiej po polsku tutaj jest wszystko a nawet więcej, znajdziesz też linka do dokumentacj... ...pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi