gopher Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 zainstalowałem sobie FC4 test 2 i nie mam języka polskiego, jaką paczkę trzeba zainstalować aby wszystko było po polskiemu tak jak w FC3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Jakiego środowiska używasz? Jeśli KDE, to doinstaluj kde-i18n-Polish, jeśli GNOME, nic nie musisz instalować, wybierz tylko język polski w np. system-config-language. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 Pytanko: instalowałeś od nowa, czy robiłeś upgrade`a? Jeśli upgrade, to czy bez problemów? Jak chodzi, bo nie wiem czy czekać do czerwca na końcową wersję, czy spróbować z testową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 bo nie wiem czy czekać do czerwca na końcową wersję, czy spróbować z testową ? Lepiej poczekać do czerwca. Zdecydowanie. Chyba, że chcesz ściągać przez najbliższe dwa miesiące codziennie megabajty update'ów i nie będziesz bardzo się denerwował, gdy jakiegoś dnia (niejednego z pewnością) system po prostu się nie uruchomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 Dokładnie - dlatego nie lubię mieć na głównym kompie dystrybucji testowych, bo jak mówisz - pewnego dnia może się po prostu nie uruchomić OS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi