SebOOl Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 Witam Poszukuje programu przypominacza (podobnego do supełka). Chodzi mi aby można było mu wklepać jakieś "ważne" daty i aby przypominał z wyprzedzeniem, powiedzmy tygodniowym o tym że zbliża się coś a potem co dzień itp. itd. Może jakiś aplet do karmaby :?: Szukam jeszcze programu a raczej bardziej prawdopodobne że apletu służącego do pozotawiania wiadomości na pulpicie (zamiast karteczek przylepek na monitorze ) Wiem że taki aplet jest jednak nie mam pojęcia jak się nazywa a szukanie w ciemno bywa uciążliwe... Z góry dzięki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 Zajrzałem do akcesoriów w menu kde i znalazłem dwa programiki: Jeden nazywa się notatki i jest to programik do przylepiania karteczek, oraz drugi nazywający się alarm, który spełnia warunki stawiane "przypominaczowi". Może zamiast szukać niewiadomo gdzie i czego, warto by się zainteresować tym co jest pod ręką Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmnox Napisano Kwiecień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 zawsze wine mozesz zainstalować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi