pcxelja Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 W necie jest duzo różnych programów. Jedne są super, niektóre dobre, a kolejne są do bani, Dlatego zwracam sie z tym pytaniem na forum. Poszukuję dobrego programu, który bedzie mi pokazywał wszystkie informacje o sprzęcie itp, które znajduję się w danym komputerze. Dla przykładu polecam program AIDA32, ale niestety mam go pod wina. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 Zaintersuj się pakietem Ultimate Boot CD Jest to zestaw narzędzi diagnostyczno-naprawczych. Jest tam między innymi tekstowa wersja AIDY. Płytka sama się botuje. Jeśli chodzi o typowo linuksowe narzędzie to sam jestem ciekaw czy takowe istnieją... Większość sprzętu w kompie pod linuksem można sprawdzać narzędziami zawartymi w systemie np lspci lsusb cat /proc/cpuinfo i pewnie jakieś inne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi