sumo Napisano Maj 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2004 Wiem, ze temat, ktory tu porusze byl juz wiele razy omawiany lecz prosil bym o dokladny opis krok po kroku co nalezy zrobic aby na moim telewizorku odpalic jakis film. Moja karta graficzna to GF2 64MB. Prosze nie odsylajcie mnie do googl-i bo juz pol nocy siedzialem nad tym tematem i nigdzie nic sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Maj 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2004 Nie odeślę Cie do google tylko do tego forum: http://www.fedora.pl/pl/forum/viewtopic.php?t=331 Tu masz wątek z gotowym configiem do tego typu karty. Wymagania wstępne: 1. zainstalowany binarny sterownik ze strony www.nvidia.com ( lub jakiejs innej - są w tym wątku linki do innych źródeł ) 2. Wyłączone XFree podczas zabawy plikami konfiguracyjnymi 3. Odrabina chęci Niech TV będzie z tobą :wink: P.S. Muszę w końcu napisać ten artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi