mular Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Witam, Chcę nabyć drogą kupna tuner tv/fm (wewnetrzny PCI) - no i tak sobie czytam posty na ten temat i juz zdrowia nie mam.... TEMU dziala fantastycznie .., a TAMTEMU w ogole nie chce ruszyc.... TO mozecie smialo kupic .... a TEGO to nawet nie ruszajcie bo smierdzi.... Panowie: mam do wydania powiedzmy do 300 PLN i chce sobie na komputerze pogladac telewizje oraz posłuchac radia. Warunki zakupu sa takie: - sygnal TV oraz FM jest z kablowki - obraz ma byc kolorowy i dobrej jakosci - dzwiek ma byc stereo - to wszystko ma dzialac na FC3 (a za chwile pewnie na FC4) Czy znacie jakies konkretne modele kart telewizyjnych, ktore na pewno beda dzialac przy zlozeniach jak wyzej? czyli: CO KUPIC? Pomysly w stylu "RYFM" juz przerabialem tak wiec prosze o konkretne propozycje. marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino the dog Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Ja mam kartę "LifeView fly Tv Prime 34 FM" na ukaładach PHILIPS I wykrywana jest od ręki Mam nadzieję że ci to ćoś pomogło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 Każda karta na chipsecie Brooktree 8x8 (bt8x8) będzie działała pod linuksem na pewno (_poniewasz_ → ponieważ) ORT lin ma pełną obsługę tego chipa. Pozostałe chipsety to trochę loteria Ja mam Leadteka 2000 XP ale nie wiem nawet czy działa bo mam walniętego kompa i już ze 2 miechy się bujam po serwisach Co do modeli to nie pamętem ale firmy: Avermedia, kWorld ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 (edytowane) Witam. Ja mam PixelView Play TV Pro i też działa bez problemu. [edit] Żeby nie wyciągać starego wątku Do Mular: Na Linuksie (tvtime) niestety mam mono, na Windzie stereo jest jak najbardziej poprawne. Edytowane Maj 9, 2005 przez MarCiNWz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mular Napisano Kwiecień 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 ten typ: PixelView Play TV Pro to chyba ma dzwiek mono - mam racje? marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi