marcYr Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Panowie, nie będe się rozpisywał i nazwę to po imieniu: Rewelka !!! pozdrawiam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 A co Ci się podoba? Napisz Czekamy też na kosnstruktywne uwagi krytyczne pozdrawiam, Jerzy PS. Całość pracy wykonał Sławek. Jeżeli ocena jest Ok to gratulacje należą się jemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Konstruktywnie co mi się nie podoba na pierwszy rzut oka. W Operze forum jest po lewej stronie , a powinno być na środku , chyba tak by było lepiej. Ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 I tak właśnie powinno wyglądać przejście z bezpłatnego phpbb na usługe komercyjną Rewelka !!! Zgadzam się w 120 procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Konstruktywnie co mi się nie podoba na pierwszy rzut oka. W Operze forum jest po lewej stronie , a powinno być na środku , chyba tak by było lepiej. Ogólnie na szczęście nie wygląda to tragicznie ani nie przeszkadza w czytaniu forum spróbuję to wyprostować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheONE624 Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Rewelacja!! Na początku myślałem że pomyliłem stronki Troszkę dłużej się ładuje ale coś kosztem czegoś. Efekt jaki zrobił na mnie nowy wygląd jest nie do opisania. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Rewelacja!! Na początku myślałem że pomyliłem stronki Troszkę dłużej się ładuje ale coś kosztem czegoś. Efekt jaki zrobił na mnie nowy wygląd jest nie do opisania. Tak trzymać. Co do długości ładowania nie jest to spowodowane ani grafiką ani samą treścią dodałem kilka modułów, które usprawniają to forum zrezygnowałem także z pokazywania statusów komunikatowrów bo znacznie zwalniały one czas ładowania strony narazie testujemy i przyśpieszamy co chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 heh... i po dłuższym czasie okazuje się, że marcyr miał rację - wszystko co nowe robi na mnie wrażenie. Zamurowało mnie jak wklepałem fedora.pl .Chyba jeszcze trochę minie zanim się przyzwyczaję. Moje uwagi : 1. Na stronie głównej pisze Nasi użytkownicy napisali łącznie 3 703 postów i 5 shout/y/w. Chyba powinno być shout/y/ów. Nie wiem czy nie lepiej byłoby od razu dać shoutów. 2. Przy nawigacji brakuje mi powtórzonego tego paska na dole : Forum Fedora.pl -> Fedora.pl -> Hyde Park -> Zmiany :D Może się przyzwyczaję, ale chyba lepiej było z nim na dole, bo kończąc czytać posty nie musiałem wracać na górę strony. 3. Teraz jest super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 A co Ci się podoba? Napisz Jak to co? ... Wiesz jak się koponuję z moją 'skorką' w Firefoxie ??? (Le Breeze Play)Szok - pięknie razem wyglądają ! ----------------------- Ogólnie 'całokształ' jest kwintesensją gustu (smaku). A przede wszystkim nie mogę się połapać w połowie funkcji na forum i jest niezła zabawa! PS. Zobacz przy okazji ile nagle ludzi przesiaduję na forum pozdr PS2ah i zobacz Jerzy ile mam nagle kapeluszy !!! hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Strona jest po prostu WYPASIONA PO PACHY!!! Duzo lepsza od wczesniejszej. Bardziej czytelna i nie zauwazylem zeby wolniej chodzila. Tak trzymac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Moża by ciutkę zwiększyć licze ostatnich shoutów bo dwa to trochę za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 heh... i po dłuższym czasie okazuje się, że marcyr miał rację - wszystko co nowe robi na mnie wrażenie. Zamurowało mnie jak wklepałem fedora.pl .Chyba jeszcze trochę minie zanim się przyzwyczaję. Moje uwagi : 1. Na stronie głównej pisze Nasi użytkownicy napisali łącznie 3 703 postów i 5 shout/y/w. Chyba powinno być shout/y/ów. Nie wiem czy nie lepiej byłoby od razu dać shoutów. 2. Przy nawigacji brakuje mi powtórzonego tego paska na dole : Forum Fedora.pl -> Fedora.pl -> Hyde Park -> Zmiany :D Może się przyzwyczaję, ale chyba lepiej było z nim na dole, bo kończąc czytać posty nie musiałem wracać na górę strony. 3. Teraz jest super !!! Pasek postaram się dodać, a shouty zaraz zmienię. Moża by ciutkę zwiększyć licze ostatnich shoutów bo dwa to trochę za mało. myślę że to tez jest do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 :shock: ogolnie spoko, trzeba sie przyzwyczaic, nowe posty nad najczesciej uzywanymi - dobry pomysl, bardziej uzyteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Ja bym prosił o jakiegoś mało kolorowego skina - prostego i lekkiego. Ten ma jakby za dużo 'bloatu' - dużo grafiki, kolorów, bajerów, itp. Czyję sie jakbym siedział pod WinXP Czytanie postów dla moich gałek ocznych to teraz mordęga :/ Wolałbym się skupić na treści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2004 Ja bym prosił o jakiegoś mało kolorowego skina - prostego i lekkiego. Ten ma jakby za dużo 'bloatu' - dużo grafiki, kolorów, bajerów, itp. Czyję sie jakbym siedział pod WinXP Czytanie postów dla moich gałek ocznych to teraz mordęga :/ Wolałbym się skupić na treści... malkontent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi