zielak Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 Witam was! Czy wiecie gdzie moge znalesc historie dystrybucji Red hat'a? Jezeli posiadacze w formie notatnika wszystko to bardzo prosilbym o przeslanie na maila! dzieki wam bardzo, rowniez mile widziane strony www (po polsku). Takze moze byc o fedora core Historia, zastosowanie, mozliwosci pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 Nie mógłbyś sam sobie poszukać? To tylko chwila. Wpisałem w googlach "red hat history" i na pierwszym miejscu jak byk siedzi artykuł "History of Linux at Red Hat". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano Kwiecień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 Zaznaczylem ze chce po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 A to pech, bo po polsku nic nie ma (a przynajmniej google nic nie znajduje). A zresztą, dlaczego miałoby być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano Maj 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Potrzebne mi jest na wypracowanie do szkoly Linux RED HAT - historia - wlasciwosci itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Wydaje mi się, że jednak będziesz się musiał trochę wysilić i np. przetłumaczyć co nieco z angielskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi