SebOOl Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Witam Oststni chciałem dołączyć do użytkowników Jabbera ale nie rezygnując z GG. Problemem jest to że Kadu podoba mi się jako komunikator i nie kce mi się go zmieniać. Jednak Kadu nie obsługuje Jabbera i jego develporzy nie przewidują takiej opcji, chyba że jakiś nizależny zespół bądź programista napisze do niego plugin. Macie może informacje czy ktoś przypadkiem nie pracuje nad takim pluginem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Napisanie modułu z obsługą Jabbera do Kadu jest jeszcze niemożliwe. Dopiero jak wyjdzie rozwojowa wersja 0.5.0. Też na to czekam, bo chciałbym wreszcie pozbyć sie PSI. http://www.kadu.net/forum/viewtopic.php?p=45005#45005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 A GNU Gadu ma taki plugin i w ogóle jest lepsze i ładniejsze Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 A GNU Gadu ma taki plugin i w ogóle jest lepsze i ładniejsze Pozdrawiam. Szkoda, że stabilność przy włączonej wtyczce jabbera i tlena znacząco się zmniejsza. U mnie GnuGadu nie móg wytrzymać nawet 2 godzin, po prostu się wysypywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 a mnie w gnugadu denerwuja opisy ktore sie nie chca zalamywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Maj 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Co do GnuGadu to MI SI ONO NIE PODOBA ... A pozatym pytałem o Kadu nie GNUGADU! @The Structorr Dzięki za info ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 moze zainteresuje Cie tez ten watek, dalem tam kilka linkow do "zrodla" http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...ic=4288&hl=kadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi