adios Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Raven brawo Wreszczie zastosowaliście fajną funkcę Wydanie Fedora Core 4 test3 Warto dodać, że zostają całkowicie zamrożone tłumaczenia. Paczki także zostają zamrożone, aktualizowane są paczki z krytycznymi błędami. Jest to okres stabilizacji dystrybucji, co można zauważyć na Rawhidzie. Ten Rawhide to nie to samo co 3 tygodnie temu. Teraz pozostaje nam wyczekiwać na Finalną wersję. Szkoda tylko, że raczej nie dotrzymają obietnic dotyczących "współbierznego(współbieżnego) uruchamiania procesów", bo zapowiadało się przepięknie P.S. Kto tłumaczy polską Fedorę? Jest jakiś oficjalny TEAM ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Raven brawo Wreszczie zastosowaliście fajną funkcę Wydanie Fedora Core 4 test3 Tak tylko byłem ciekaw jak to działa Warto dodać, że zostają całkowicie zamrożone tłumaczenia. Paczki także zostają zamrożone, aktualizowane są paczki z krytycznymi błędami. Jest to okres stabilizacji dystrybucji, co można zauważyć na Rawhidzie. Ten Rawhide to nie to samo co 3 tygodnie temu. Teraz pozostaje nam wyczekiwać na Finalną wersję. OK, dopiszę. Szkoda tylko, że raczej nie dotrzymają obietnic dotyczących "współbierznego uruchamiania procesów", bo zapowiadało się przepięknie Hm? Nie znam. Masz jakieś bardziej szczegółowe informacje? P.S. Kto tłumaczy polską Fedorę? Jest jakiś oficjalny TEAM ?? Oficjalnego teamu nie ma. Fedorę (już od czasów Red Hat Linuksa) tłumaczyli (kolejność przypadkowa): Tom Berner Jacek Smyda Rafał Maszkowski Bartosz Sapijaszko Radosław Zawartko Pawel Szopinski Leszek Matok sonyam Andrzej Olszewski Grzegorz Rajda Rajmund Paczkowski Paweł Niewiadomski Paweł Nawara Cezary Jackiewicz Cristian Gafton Maciek Томислав Марковски Wszystkim wyżej wymienionym chciałbym serdecznie podziękować za ich TYTANICZNĄ pracę (Aha, aktualnie ja opiekuję się tłumaczeniami, a kilka miesięcy temu mocno je poprawiłem. Wszystkie zauważone błędy (w Rawhide i FC4, gdy wyjdzie) proszę zgłaszać do mnie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 (Aha, aktualnie ja opiekuję się tłumaczeniami, a kilka miesięcy temu mocno je poprawiłem. Wszystkie zgłoszenia błędów (w Rawhide i FC4, gdy wyjdzie) proszę zgłaszać do mnie.) Dobrze wiedzieć kto tłumaczy Fedorę. Z góry dzięki za to, że dzięki wam wszystkim mogę używać systemu do codziennej pracy po polsku Super, że tacy ludzie są wsród nas Co do szybszego uruchamiania to nie mam pojęcia gdzie to wyczytałem... Jakieś postępy tam są, ale niewielkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Aha, chodzi ci zapewne o gdm early-login Gajownik, może ty coś wiesz na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Aha, chodzi ci zapewne o gdm early-login Gajownik, może ty coś wiesz na ten temat? Heh, akurat dziś gadałem z gajownikiem na ten temat. Jak możecie przeczytać w skarbnicy wiedzy, early-login będzie w FC4 najprawdopodobniej (czytaj na pewno) tylko opcją, a załączą to w pełni dopiero w FC5. Skrypty startowe nie będą wielowątkowe (znów FC5?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Fajnie, ale chodziło mi raczej co to takiego jest Ze SW (Skarbnicy Wiedzy ) nic się nie dowiedziałem, widocznie mój angielski jest wciąż za słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi