Gość ciupu Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Witam , czy fedora core ma jakąś swoja listę dyskusyjna? jak np. debian ? czy tylko forum ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 czy fedora core ma jakąś swoja listę dyskusyjna? alt.pl.comp.os.linux.fedora (szukanie nie boli) czy tylko forum ? Heh, nie tylko, co najwyżej aż forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 No i są jeszcze oficjalne, angielskie listy Red Hata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciupu Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 dzięki za linki . a jakprzystapić do tej listy dyskusyjnej ? tej polskiej ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Tak jak do każdej innej grupy newsowej. Pogoogluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 To jest grupa dyskusyjna dokładniej. Korzystać z niej możesz np. poprzez thunderbirda albo niusy.onet.pl PS. Przystępować nie trzeba specjalnie Poprostu wysyłasz maila z problemem i już korzystasz http://www.usenet.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Eh... nie ma jak PAN. A odnośnie tej grupy, to swego czasu czytałem, ale w porównaniu do tego forum to tematy są nieciekawe i pojawiają się rzadko (2,3 na dzień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciupu Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 to forumjest bardzo ciekawe ! ale nie zawsze mam czas na jego przeglądanie , poczta to co innego. Dziękuję . Hej , pobrałem , zainstalowałem i wydaje mi sie ze poprawnie poustawiałem program PAN , jako link do serwera newsów wpiosąłem ten link : http://groups-beta.google.com/group/alt.pl...os.linux.fedora problem polega na tym , ze po zakonczeniu kreatora konfiguracji PAN sie nie odpalił , zniknął .. ponowna p¶óba uruchomienia programu kończy sie ponowny odpaleniem kreatora. A macie jakies inne fajne programy do czytania newsów ? ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 jako link do serwera newsów wpiosąłem ten link : http://groups-beta.google.com/group/alt.pl...os.linux.fedora Miałeś wpisać asres serwera (np news.tpi.pl lub jakiś, który dostarcza Twój operator), a nie URL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Ja polecam serwer gazeta.pl, chodzi chyba niezależnie od operatora. Jedynym szkopułem jest konieczność założenia sobie konta na ich serwerze PS. A ja i tam jednak polecam thunderbirda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi