Atlantis Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 http://www.linux-magazine.pl/issue/16 To forum (_linuxowe_ → linuksowe) ORT, więc pytam. Ktoś zna ten magazyn? To coś na okładce dziwnie kojarzy mi się z "Gwiezdnymi Wrotami". M<ój ulubiony serial. Głupie pytanie. Czy to coś się tam znalazło przypadkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Czy to coś się tam znalazło przypadkowo? Raczej nie, bo w nawiązaniu do tematu numeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 http://www.linux-magazine.pl/issue/16 To forum (_linuxowe_ → linuksowe) ORT, więc pytam. Ktoś zna ten magazyn? To coś na okładce dziwnie kojarzy mi się z "Gwiezdnymi Wrotami". M<ój ulubiony serial. Głupie pytanie. Czy to coś się tam znalazło przypadkowo? Wreszcie wiem, o co chodzi z tą okładką. Nie znam tego serialu i wydawała mi się (okładka) zupełnie idiotyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlantis Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 A mogę wiedzieć na czym polega to nawiązanie do tematu? "Gwiezdne Wrota" ti chyba najlepszy serial SF ostatnich lat i moim skromnym zdaniem zastępuje właśnie konającego "Star Treka". Wychowałem się na tym praktycznie. Tylko te wrota coś im nie wyszły, trochę takie nieforemne i niepodobne do tych serialowych, ale widać pewne elementy, które wskazują na to, co to za przedmiot. Dlatego właśnie pytam, bo wydaje mi się za mało prawdopodobne, żeby to był przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi