shymon_ Napisano Maj 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2005 posiadam p III 800, 256 ram, 10gb dysk twardy czy jest sens instalowania na nim fedory 3 tak aby szlo pracowac na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackhat Napisano Maj 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2005 Moim zdaniem mozesz zainstalowac sobie FC Gnome i Kde bedzie chodzic ale chyba nie najszybciej dlatego proponuje zamiast kde i gnome'a zainstalowac XFCE; BlackBox, FluxBox itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2005 Mam Celerona ok. 475MHz, 288MB RAM-u i GNOME, problemów natomiast żadnych (chyba że aMule jest uruchomiony, tak jak np. teraz ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 Hmmm to was powalę! Mam Celerona 433 MHz, 192RAM i KDE full wypas. Programy działają ok, tylko sie długo uruchamiają(np konsola po 8 podskokach ikonki przy kursorze, a przy o dziwo włączonym kadu dwa razy dłużej) Momentami mnie to irytuje, ale wolę tak niż nie korzystać z tego co daje FC3 w pełni Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 posiadam p III 800, 256 ram, 10gb dysk twardy czy jest sens instalowania na nim fedory 3 tak aby szlo pracowac na nim Mam w sumie podobny sprzęt (AMD 800, 256 RAM, HD 40GB) i FC3 działała na nim w miarę przyzwoicie (Gnome szybciej, ale KDE jednak trochę gorzej ). Możesz sobie zainstalować FC3, choć ja (przynajmniej jeśli chodzi o szybkość) jestem bardziej zadowolony z Ubuntu 5.04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Maj 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2005 swojego czasu mialem celerona 600@750MHz do tego 196 ramu i smigalo.. Tyle ze dysk tez ma troche do powiedzenia, jezeli twoj jest w miare szybki bo bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2005 posiadam p III 800, 256 ram, 10gb dysk twardy czy jest sens instalowania na nim fedory 3 tak aby szlo pracowac na nim Ja mam odpowiednio P3 450, 256 ram, 40+10 gb. Fedore mam na tym dyziu 10 i chodzi w porządku. Kde już od dłuższego czasu nie używam, ale przez długi okres jechałem na gnome i dało się pracować w miare normalnie. Teraz siedzie na icewm +rox i już właściwie nie mam się czym przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi