Skocz do zawartości

Jakiej Słuchasz Muzki?

Tutanchamon

Jakiej słuchasz muzyki?  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej s?uchasz muzyki?

• Rock/Metal
      40
    • Klasyczna
      7
    • Jazz/Blues
      11
    • Pop
      13
    • Rap/Hip-Hop
      15
    • Techno i pochodne
      16
    • Innej (jakiej?)
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już jes tak rockowo, to kto się wybiera na Woodstock w tym roku ? Die Toten Hosen będzie grało :]

Nawet moja 17 letnia siostra jedzie (ogólnie to słucha techno i chyba bliżej jej do parady niż do Kostrzyna):)

No i oczywiście ja się wybieram pociągiem.

A jak już jestem przy Woodstocku, to widzieliście może przystanek do piekł made by rydzyk ?

Pozdrawiam

W moich słuchawkach słyszę moich ukochanych Stonesów. Mogę ich słuchać do zarzygania :P ale jak właśnie śpiewa Mick 'You can't always get what You want" Lubię też jazz, bluesa, Kaczmarskiego, Sidneya Polacka, Morphine, Jet, Stary Dobry Biohazard, Acidopijców (sam byłem dumnym acidofilem ;) ). Stary rock ruleeeeezzz. Hej, z tego tematu wynika, że linuksiarze to nie nudziarze, skoro znają się na muzie :D Pochwalę się jeszcze, że Stonesów widziałem w '98 na żywo w Pradze. Szkoda, że mój brat nie mógł już pojechać :(

• 1 month later...
Jak już jes tak rockowo, to kto się wybiera na Woodstock w tym roku ?

Też się z moją zgraną ekipą wybieram :D . A że załogantów znam niezłych to będzie się działo ...oj będzie.

Co do muzy to słucham zespołów z szerokiego wachlarzu Rock, Punk (Farben Lehre rulz), Gothic, Metal . Chociaż zdarza się że naleci mnie chęć na poezje śpiewaną Kaczmarskiego czy Gintrowskiego. No i The Prodigy tak na rozluźnienie stawów B)