Piotr82 Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 Przegrałem sobie do .fonts czcionki windowsowe i niektóre działają a niektóre nie. Np. verdana nie działa . Srodowisko to gnome 2.6. Jakieś pomysły ? Dobra już sobie poradziłem , nie ma kasowania tematów czym ślepy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Maj 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 Przegrałem sobie do .fonts czcionki windowsowe i niektóre działają a niektóre nie. Np. verdana nie działa . Srodowisko to gnome 2.6. Jakieś pomysły ? Dobra już sobie poradziłem , nie ma kasowania tematów czym ślepy ??? Czemu chcesz kasować ? Napisz jak sobie poradziłeś - może ktoś też zetknie sie z tym problemem i dzięki Twojej pomocy szybko sobie z tym poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2004 Żebym wiedział jak to się naprawiło to bym napisał , ale nie wiem. Poważnie da się kasować własne posty czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi