Piotr82 Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Przegrałem sobie do .fonts czcionki windowsowe i niektóre działają a niektóre nie. Np. verdana nie działa . Srodowisko to gnome 2.6. Jakieś pomysły ? Dobra już sobie poradziłem , nie ma kasowania tematów czym ślepy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Przegrałem sobie do .fonts czcionki windowsowe i niektóre działają a niektóre nie. Np. verdana nie działa . Srodowisko to gnome 2.6. Jakieś pomysły ? Dobra już sobie poradziłem , nie ma kasowania tematów czym ślepy ??? Czemu chcesz kasować ? Napisz jak sobie poradziłeś - może ktoś też zetknie sie z tym problemem i dzięki Twojej pomocy szybko sobie z tym poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr82 Posted May 18, 2004 Author Report Share Posted May 18, 2004 Żebym wiedział jak to się naprawiło to bym napisał , ale nie wiem. Poważnie da się kasować własne posty czy nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts