bartucha82 Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Witam. Jaki polecacie programik do obsługi torrentów????? Taki żeby był łagodny dla kompa bo azureus momentami jest przerażający ze swoim zużyciem pamięci i obciążeniem dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lef Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Bittornado bez gui lub bittorrent takze bez gui. Bittorrent-a bez problemow zainstalujesz poprzez yum-a. Natomiast gdy masz juz bittorrenta zainstalowanego to bittornado pojdzie Ci tez bez problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Ja polecam: azureus. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lef Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Ja polecam: azureus. Pozdrawiam. Przeciez bartucha82 napisal chyba wyraznie, ze szuka czegos innego niz azureusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Czerwiec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Dzięki bardzo. Potestuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 sorry - niedoczytałem - przepraszam za niepotrzebny zamęŧ. Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvr Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Bittornado bez gui lub bittorrent takze bez gui. Bittorrent-a bez problemow zainstalujesz poprzez yum-a. Natomiast gdy masz juz bittorrenta zainstalowanego to bittornado pojdzie Ci tez bez problemow. A dla wygody zainstaluj pakiet bittorrent-gui...uprzyjemni ci to obsługe...a jest na tyle prosty, że nie pochłonie wiele energi twojego procka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 tak bittorent jest fajny i napisany w fajnym pythonie i do tego nie zmusza nas do uzywania NIE wolnej Javy, tak jak to jest w przypadku azureusa.. jezeli kogos jescze ideologia obchodzi ;] yum install bittorrent bittorrent-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Czerwiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2005 jak sie w bittorencie-gui ogranicza pasmo dla sciagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvr Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 chyba bedziesz musiał poszukać w forum....o ile się nie myle ograniczenie przepustowośći będzie się wiązało z pogrzebaniem w iptables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 co do ograniczenia polecam trickle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanogore Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 witam mam lekko glupie pytanie :/ zainstalowalem bittorrent i bittorrent-gui przez (_yum'a_ → yuma) ORT ale nie wiem co wpisac aby sie on odpalil.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Lipiec 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 W pasku KDE w podmenu programy masz Bittorrent transfer tool. Odpalane to jest z polecenia btdownloadgui.py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 Albo wpisz bt i paknij kilka razy TAB, to się wszystkie możliwości pokażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi