Camelek Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Jakiś czas wcześniej pisałem, że nie wiem jak odczytać dysk z Amigi na (_linux'ie_ → Linuksie) ORT. Znalazłem przyczynę. Różnica polega na tym, że Amiga zapisuje informacje o partycjach w RDB, a PC w MBR - mniej więcej chodzi o to, że są to inne obszary. Chcąc więc stworzyć dysk z MBR i AFFS, uruchomiłem AROS'a i te partycje stworzyłem. Rozczarowałem się jednak, ponieważ AROS faktycznie utworzył MBR i partycję widzianą pod (_linux'em_ → Linuksem) ORT, ale w niej znajdował się RDB ¡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 Skoro już pisales na ten temat w innym wątku to dlaczego założytłeś nowy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2005 ...partycję widzianą pod (_linux'em_ → Linuksem) ORT, ale w niej znajdował się RDB ¡ i? i co? Ciekawy ten wywód, tylko szkoda, że bez zakończenia... Może mamy sobie sami wymyślić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi