callou Napisano Czerwiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2005 (edytowane) Witam! Mam problem dość nieokreślony z ncftp. Otóż loguję się do serwera...i ... chcę ściągnąć cały swój katalog domowy... tu wklejam to co się wydrukowało: ncftp /home/stud/sroziews > mget -R * Could not read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCoul d not read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould no t read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not re ad directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not read d irectory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronę.addressbook.lu: .addressbook.lu: 2,62 kB 110,76 kB/s .viminfo: 9,41 kB 188,70 kB/s .mailboxlist: 87,00 B 10,90 kB/s Could not read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronę.spo .spop3d-bull: 0,00 B 0,00 B/s Could not read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCoul d not read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould no t read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not re ad directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not read d irectory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not read direc tory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not read directory listing data: Połączenie zerwane przez drugą stronęCould not read directory lis .bashrc~: 473,00 B 32,14 kB/s może wie ktoś o co tu chodzi?? Pozdro! Edytowane Czerwiec 7, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Witam. Ten problem nie dotyczy raczej ncftp - ale konfiguracji serwera ftp. Miałem podobny problem i wynikał on z niewłaściwej konfiguracji np. vsftpd Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi