Savok Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Wiem, ze takie tematy byly poruszane juz wiele razy, ale mialem spora przerwe w grzebaniu na forum, a teraz juz ich znalezc nie moglem. Nie moge uruchomic skanera w urzadzeniu wielofunkcyjnym HP PSC 950. FC3 poprostu go nie widzi i nie chce zobaczyc. Instalowalem juz wszystko przy pomocy Synaptica, usunalem, zainstalowalem zgodnie z instrukcjami HP, dalej nie dziala. Chyba robie cos zle. Czy ktros moglby mi laskawie podac instrukcje krok po kropku co i jak mam zrobic, zeby ten skaner uruchomic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 kooka, xsane, sane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savok Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 kooka, xsane i sane twierdza ze skaner nie istnieje. moze by tak cos czego nie probowalem jako absolutnie pierwszej rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 to rozumiem ze korzystales z tej strony tez :?: http://hpinkjet.sourceforge.net/install.php Qrcze mi dziala z tej strony wszystko co prawda to mam psc 1310 ale chyba to nie jest jakias znaczaca róznica. A drukarke ci w ogóle wykrylo? Moze ci wylecial kabel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 W tym wątku jesteś więc kiedyś pewnie instalowałeś według tego opisu. Może czas go sobie przypomnieć → http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...=3264&hl=hp+psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savok Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Tak, tak, problem polega na tym, ze wszystko wydaje sie byc dobrze zainstalowane. System rozpoznaje urzadzenie, komunikuje sie z nim, drukuje ale nie skanuje. Przeinstalowalem wszystko jeszcze raz, rekonfigurowalem, skaner dalej nie isnieje To jest blad z typu "urzadzenie skaner nie jest urzadzeniem typu skaner". Az tak moja wiedza na temat kompow nie siega zeby samemu to wygrzebac, dlatego tutaj pisze. Gdyby to byl blad w konfiguracji juz dawno bym go rozwiazal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feder Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 mam podobnz problem z HP psc 1310, cholernie potrzebuje skaner, a komputer go nie widzi, gdz wszystko zainstalowane, a drukarka dziala.... czy ktos moglby pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi