BEGINNER Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Witam serdecznie wszystkich maniaków linuksa jestem nowym użytkownikiem forum To przejscia na Linuksa sprowokowały mnie ciągłe problemy z windowsem(szczególnie z xp)słyszałem wiele o tym systemie lecz nigdy jeszcze nie miałem mozliwości go przetestowania Narazie jestem na etapie przygotowawczym wszedłem juz na serwer ftp. Do wyboru mam 3 foldery I386 / ppc / x86 64 czy jest jakaś różnica z jakiego sciągne ISO DVD feodry 4?? pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Jest i to spora ppc to dla procesorów Power PC firmy IBM i64 to dla nowoczesnych procesorów AMD lub Pentium HT i386 - to dla ciebie jest najprawdopodobniej odpowiednia wersja Pozdrawiam, Orkan P.S. a proponuję ściągaj to DVD.iso z sunsite.icm.edu.pl - szybko ci pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 i64 to dla nowoczesnych procesorów AMD lub Pentium HT X86_64 jest dla 64bitowych procesorów ZTCP dla Pentium IV z HT jest i368 (z jądrem smp). Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Jak jesteś począktujący proponuje wersję 3, 4 dopiero w tym tygodniu wydana i ciężko z nią jak narazie z tego co słyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEGINNER Napisano Czerwiec 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 i jeszcze jedno pytanie raczej nie sciągne wersji DVD bo nie mam wypalary DVD . A więc gdu juz wejde w i368 którą wersje sciągnąć bo są dwie FC3-i386-SRPMS-disc4.iso FC3-i386-disc4.iso oczywiście to płytka czwarta(nie chiałbym tyle czasu sciągać a tu nagle okzało by się że to nie ta wersja) dzięki za odpowiedź :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 sciagnij plytki oznaczone w ten sposob: FC3-i386-disc4.iso (oczywiscie wczesniej disc1, disc2, disc3) SRPMY: FC3-i386-SRPMS-disc4.iso nie beda Ci w ogole potrzebne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEGINNER Napisano Czerwiec 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 nie aż taki :lammer: ze mnie zebym nie wiedział że trzeba sciągnąć płytki 1,2,3 dzięki bardzo za rady a więc zaczynam sciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 nie aż taki :lammer: ze mnie zebym nie wiedział że trzeba sciągnąć płytki 1,2,3 hehe, troche dziwnie to napisales, wiec wolalem nie ryzykowac hihi dzieki temu wszystko jasne dzięki bardzo za rady a więc zaczynam sciągać Niech moc bedzie z Toba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cHawk Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 ojjjjj ciężko z FC 4 i jeszcze neostrada i speedtouch ... za nic w świecie nie moge tego zainstalować odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 chmmm... Czasem dobrze jest jak coś nie działa, bo jak się dłuższy czas z tym pomęczy i to zadziała, to takie ścieranie się dużo uczy, ale trza mieć nerwy ze stlali bo inaczej to szlak człowieka trafia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cHawk Napisano Lipiec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2005 Gryhild no racja, ja miałem zawsze ze wszystkim błędy mozna sie nauczyć przez przypadek czegoś, a jak już sie coś wie to chce się więcej ...ja już zrobiłllem wsio zrobiłem http://www.fedora.pl/site/index.php?option...id=98&Itemid=34 tu jest wszystko, warto zerknąć na komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi