blazejwiecha Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Jaki program jest zamiennikiem windowsowskiego ms acces do edycji baz danych ???/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvr Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 sprawdz najnowsze OpenOffice....pojawił się tam moduł Base, który ma obsługiwać format .mdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Witam OpenOffice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Hmmm... prawde mówiąc OO.org to kiepski zamiennik (przynajmniej narazie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Czerwiec 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 a ten OO.org idzie juz dostac przy pomocy (_yum'a_ → yuma) ORT ??? chcodzi mi ten z tym modułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 ten moduł ma wersja 2.0 beta .. możesz sprawdzic w repozytoriach czy takowa jet a jak nie to www.openoofice.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 ten moduł ma wersja 2.0 beta .. możesz sprawdzic w repozytoriach czy takowa jet a jak nie to www.openoofice.org polecam sciagnac ich wersje OO z Ux.pl. Ale (podobno) przed ooBase jeszcze dluga droga..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 polecam sciagnac ich wersje OO z Ux.pl Z powyższego ściągniesz spolszczonom wersję. A długoa droga tj przed całym OO.org. Oststnio miałem NIEprzyjemność obrabiania 100 stronnicowej pracy magisterskiej i ku... mnie brała . Za kazdym razem jak otworzyłem ten plik to wyglądał inaczej, tj gubił formatowanie tekstu, dodawał mi po pół strony czystej, rozwalał tekst, zmieniał czcionki itp. itd. Jednym słowem pożoga... Z całym szacunkiem ale OO.org jeszcze bardzo daleko do MS Office... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Jaki program jest zamiennikiem windowsowskiego ms acces do edycji baz danych ???/ Ja uruchamiam office'a xp na cross over office'ie i chodzi nawet nawet. Dlatego żadnych OO nie próbuje instalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Czerwiec 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Kurcze to z jakichś repo trzeba by było skombinować OO ..... wie ktoś może które to mają ?? żeby te bazy były ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi