Skocz do zawartości

Xine ....

tsiru

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem sobie najnowsze paczuszki xine z pbone.net, i program się wyłancza w dwóch przypadkach:

Po kliknięciu prawym przyciskiem i po otworzeniu filmu.

Jesteś pewien że z probe.net ??

Ja instalowałem z livny i jest to samo ... spróbuje przekompilować XINE a jak nie pomoze to bugzilla.

heh, no i ja instalowalem z pbone i z livna ale caly czas to samo, nawet ze starczymi wersjami... :/

spróbuje przekompilować, może da rade, puki co to obsługuje bez menu, tez da rade oglądać filmy na fullscrenie bez niego :P

Sprawa wygląda tak.

Bug jest zgłoszony już prawie od tygodnia na Bugzillę XINEa ale nie jest przypisany do nikogo więc prawdopodobnie nikt się tym nie zjamuje. A developerzy Fedory mają w d*pie bo twierdzą że to nie ich brocha (może i mają racj ę ale to przecież nie działa tylko na ich najnowszym systemie a w dodatku mają xine w swoich extras które tak czy inaczej są w jakiś oficjalny sposób połączone z systemem - a z resztą nie ważne, tym razem to ja się mogę dla odmiany mylić ;) )

Pozostaje nam czekac Panowie... może się doczekamy łatki dla XINE o ile wcześniej nie zabiją go patenty :)

a własńie a tak BTW to co słychać na scenie patentowej?? Chyba to już jakoś te 3 miesiące odroczenia mijają (albo minęły??)

• 4 weeks later...