tsiru Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Witam ! Zainstalowałem sobie najnowsze paczuszki xine z pbone.net, i program się wyłancza w dwóch przypadkach: Po kliknięciu prawym przyciskiem i po otworzeniu filmu. Wiecie moze dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 U mnie jest tak samo. Jak klikam prawym przyciskiem myszy. Nie udało mi się z tym nic zrobić. Dobrze że jest świetna nakładka na xine , mianowicie Kaffeine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 U mnie było to samo, ale powróciłem do FC3 i xine działa jak dawniej Polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsiru Napisano Czerwiec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Cofanie się to nienajlepszy pomysł, ale może coś w tym jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Zainstalowałem sobie najnowsze paczuszki xine z pbone.net, i program się wyłancza w dwóch przypadkach: Po kliknięciu prawym przyciskiem i po otworzeniu filmu. Jesteś pewien że z probe.net ?? Ja instalowałem z livny i jest to samo ... spróbuje przekompilować XINE a jak nie pomoze to bugzilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gi3ros Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 heh, no i ja instalowalem z pbone i z livna ale caly czas to samo, nawet ze starczymi wersjami... :/ spróbuje przekompilować, może da rade, puki co to obsługuje bez menu, tez da rade oglądać filmy na fullscrenie bez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvr Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 no właśnie..cos jest nie tak...ja instalowałem za pomocą smarta i też mam ten sam byk....dziwne....jak zacząłem aktualizować system (FC4) to mi znowu błedy z serwerem dźwięku wyskoczyly czy zna ktos rozwiązanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 Sprawa wygląda tak. Bug jest zgłoszony już prawie od tygodnia na Bugzillę XINEa ale nie jest przypisany do nikogo więc prawdopodobnie nikt się tym nie zjamuje. A developerzy Fedory mają w d*pie bo twierdzą że to nie ich brocha (może i mają racj ę ale to przecież nie działa tylko na ich najnowszym systemie a w dodatku mają xine w swoich extras które tak czy inaczej są w jakiś oficjalny sposób połączone z systemem - a z resztą nie ważne, tym razem to ja się mogę dla odmiany mylić ) Pozostaje nam czekac Panowie... może się doczekamy łatki dla XINE o ile wcześniej nie zabiją go patenty a własńie a tak BTW to co słychać na scenie patentowej?? Chyba to już jakoś te 3 miesiące odroczenia mijają (albo minęły??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpsoft Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Takie sobie obejscie problemu: Odinstalujcie totem i zainstalujcie totem-xine i będziecie mogli używać xine w totemie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gi3ros Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 jest już nowa paczka z xine, wszystko działa jak trzeba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi