Yoshi Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Poszukuje programu dzialajacego podobnie do Net transport tylko ze dzialajacego pod linuksem. Ewentualnie innego programu ktory umozliwial by dociaganie pliku z sieci po kawalku. Czy istnieje w ogole cos takiego? Gdyby ktos znal odpowiedz to bardzo prosze o podanie nazwy takiego programu. Z gory dziekuje za odpowiedz. PS. Najlepiej zeby to nie byl program dzialajacy w trybie tekstowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 np kGet z KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 D4X (downloader 4 x) jest bardzo dobry Jest w extras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Z tego, co wiem, to Menedżer pobierania plików w Firefoksie ma taką funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Z tego, co wiem, to Menedżer pobierania plików w Firefoksie ma taką funkcję. Tylko teoretycznie w praktyce to nie zawsze działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 A dla mnie najlepszy jest konsolowy Axel (szukaj na tucows). Co bym do niego nie wrzucił, ciągnie mi na maksa. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Jeśli już jesteśmy przy konsolowych managerach (chociaż miało o nich nie być ), to polecam wget. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruha Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Jeśli już jesteśmy przy konsolowych managerach (chociaż miało o nich nie być ), to polecam wget. A jest coś dla gnome, co można zintegrować z firefoxem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoooL Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 na przyklad d4x + flashgot - wtyczka do plonacego lisa i pod prawym klikiem na stonie masz opcje sciagnij wszystko lub sciagnij to na co kliknales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 wtyczka do plonacego lisa http://www.mozillapl.org/forum/post-33430.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi