Peter_M Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 Fedora Core 3, jajo 2.6.11-1.27_FC3.i686. Robiłem aktualizację Synapticem i po jej zakończeniu i ponownej próbie uruchomienia systemu proces ten bardzo szybko kończy się komunikatem: /sbin/init: error while loading shared libraries: /etc/tls/libc.so.6: cannot apply additional memory protection after relocation: Permission denied Kernel panic - Attempted to kill init! Czy można coś z tym zrobić czy też najlepiej instalować Fedorę od podstaw raz jeszcze? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 Ten kernel panic zwykle zdarza się przy braku współpracy kernela z prockiem lub chipsetem płyty... Ale żadnej mądrej rady nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_M Napisano Czerwiec 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 Dzięki, ja też chyba niczego z tym nie wymyślę. Od wczoraj ściągam *.iso Fedory Core 4 i zapewne ją zainstaluję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi