FC_user Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 kernel-2.6.11-1.35_FC3 to nowe jajko do FC3. Jak to się dzieje, że FC4 sprawia same problemy (patrz forum), a ten system stale ulepszany działa dobrze od samego początku :?: :?: :?: Może FC5 będzie tak "przyprawiona" przez developerów, że tylko oni będą się mogli w tym połapać, jak go uruchomić :?: :shock: :?: Jedno jest pewne, że FC4 to akcelerator rozwoju dyskusji na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Cholernie mi przykro, ale musze to potwierdzić. Jeżeli chodzi o jajko to ja nie mogę żadnego skompilować i to mnie chyba najbardziej denerwuje. No i stery acx100, to też bo bez tego nie mam neta, a to muszę opisać z wingrozy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 FC3 sprawiał takie same problemy na początku jak teraz FC4, podobnie było z FC2, FC1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi