FC_user Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Jest cała masa programów językowych dostępnych w sklepach, dziłających pod windami . Nie spotkałem się jednak zpodobnymi aplikacjami pod Linuksa Przydał by mi się słownik angielsko-polski i polsko-angielski, bo masa literatury linuksowej jest właśnie w języku angielskim. Niestety jedyny Mulitilangiage dictionary dostępny w Fedorze, jest napisany tak jakby nasz język nie istniał na planecie Ziemi Czy mógłby mi ktoś pomóc. Może jednak coś takiego istnieje, tylko nic o tym nie wiem :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 http://www.linuxsoft.cz/pl/article.php?id_article=499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Ślicznie dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Możesz jeszcze yżuć Kydpdict musisz mu tylko dograć pliki od już zainstalowanego słownika Collnsa dla windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Wiem, tylko słownik Collinsa kosztuje parę groszy , a ja właśnie chciałem tego uniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 no tak ... Niech żyje P2P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi